Innovatiebox, No Cure - No PayWij bieden u volledige service door deskundige adviseurs tegen een scherp en transparant tarief van € 5.995,- (excl. BTW) op basis van No Cure - No Pay.

Tijdens het vrijblijvende gesprek inventariseren wij of het voor u aantrekkelijk is om gebruik te maken van de Innovatiebox regeling. Ons uitgangspunt is dat u geen onnodige kosten maakt. Vooraf wordt door ons beoordeeld of de kosten van € 5.995 ruimschoots worden goedgemaakt met de Innovatiebox regeling.

Wanneer tijdens de vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst geconstateerd wordt dat de Innovatiebox regeling alsnog niet aantrekkelijk* mocht zijn dan bent u aan ons GEEN kosten verschuldigd. Dus met andere woorden ook voor deze regeling, NO CURE - NO PAY.

Hierdoor komt het toegekende belastingvoordeel op de plek waar het moet zijn, namelijk het bedrijf dat ontwikkelt.

Pas als een vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst is ondertekend dienen wij onze factuur in. Brengt deze vaststellingsovereenkomst u onvoldoende* belastingvoordeel dan bent u aan ons geen kosten verschuldigd.

* Dit wil zeggen: u zult naar verwachting over de gehele looptijd (veelal 4 of 5 jaar) van de vaststellingsovereenkomst een kleiner belastingvoordeel hebben van € 10.000.

INNOVATIEBOX toepassen?

NO CURE - NO PAY

Lees meer over onze werkwijze

Een ogenblik geduld alstublieft...